Restaurant

Sirkus Renaa

Mer enn bare et måltid

Hos oss er matserveringen mer enn bare «drivstoff for dagen». Med Sirkus Renaa i første etasje, er hver eneste smakebit en liten opplevelse i seg selv. Sirkusteltet er fylt med alt fra konditori, bakeri, et autentisk pizzeria, gelato-, iskrem- og sjokoladefabrikk — så her finnes høydepunkter til hele måltidsdøgnet.

Og vil du lære å lage din egen pizza, iskrem eller sjokolade, kan vi alltids åpne sirkusteltet for en litt annerledes opplevelsesaktivitet. Dette er supere team building-aktiviteter, så husk å booke tid hos Sirkus Renaa.


RESERVER BORD I RESTAURANTEN

Frokost 08.00-14.00, lunsj kl. 10.00-16.00.
Pizza fra 11.00 ons-søn og fra 16.00 tirs

Pizzeria

Sirkus Renaa lager kompromissløs pizza på ekte italiensk vis. Deigen er laget med den italienske surdeigen 'madre'. På dagtid kan du bestille et stykke Teglia Romana-pizza fra disken, mens på kveldstid serverer vi Napolitana-pizza rykende fersk fra vår vedfyrte pizzaovn. Topp pizzaen med våre økologiske, kortreiste toppings! 

Buon appetito!

Gelateria

Vår italienske gelato er 100% naturlig og laget på økologisk melk og fløte fra Rørosmeieriet, samt ekte bær. Hos oss kan du spise is med god samvittighet! Vi har de klassiske smakene som vanilje, sjokolade og jordbær - men også nye, spennende smaker som tindved og biscotti. Vi produserer iskrem flere ganger i uken slik at du får den ferskeste, fløyelsmyke isen du bare kan drømme om!

Sjokolade-
fabrikk

Besøk vår lille sjokoladefabrikk der vi lager egne sjokoladeprodukter. Vi lager pralinersjokoladen fra bunn med 100% nøtter og rene ingredienser. Sjokoladen fås kjøpt i konfektesker og i løsvekt, og vi lager også nøtte- og sjokoladepålegg - perfekt som gave og på brødskiva! Test gjerne prisvinneren: sjokolade med pasjonsfruktkaramell.

Konditori

Konditoriet har vunnet flere priser. Her kan du fråtse i det beste som finnes av søtsaker og handle i butikken for å ta med deg hjem.

Bakeri

Rykende ferske, store kanelboller, red velvet-croissanter, eller en magisk cruffin? Dette er samlingssted for elskere av alt som er bakt. Her har vi et ekte surdeigs-bakeri. En lang hevetid er viktig for å bevare både næringsstoffene i kornet og smak. Alle brød er laget av økologisk mel og surdeig.

Vi anbefaler å smake årets finalist i baskt-kategorien i Det Norske Måltid: rugbrødet.

Restaurant

I restauranten får du ikke bare rykende fersk italiensk pizza, men også en stor og variert meny som inneholder alt fra kjøtt- og fiskeretter til supper, pasta, salater og andre småretter.

RESERVER BORD I RESTAURANTEN

Mer enn bare frokost

Hos oss kan du selv bestemme: bestille frokost levert på døren, nyte en frokost i restauranten med rykende ferske bakevarer, eller rett og slett bare handle «to go». 

All gjærbakst er laget av ekte surdeigsbrød med en unik smak og kvalitet. Bakverket er rett og slett fremragende håndverk.

Frokosten kan toppes med hjemmelagde produkter, vi anbefaler Norges måltidsfinalist 2022: Hasselnøttpålegget.

BOOK OPPHOLD NÅ

Sirkus Renaa

Man 08.00 - 17.00

Tirs - fre 08.00 - 22.00

Lør 09.00 - 22.00

Søn 09.00 - 17.00

Tenk globalt, spis lokalt

Sirkus Renaa er en idé som har spiret fra Renaa Restauranter og vår stadig utviklende filosofi om smak, håndverk og naturlige råvarer. Det kommer fra et ønske å skape et samlingsted for elskere av alt som er bakt.

Vi håper vårt fokus på samarbeid og samling på tvers av fag, gjør at mange venner, ledende tenkere, kokker og bønder kan utfordre industrien ved å kreere fantastiske mat og forbedre levebrødene til alle ledd i matkjeden.

Sirkus Renaa har fokus på sirkulær drift og jobber hovedsakelig med lokale, kortreiste og økologiske råvarer. Vi på Sirkus Renaa ønsker å være tilknyttet produsenter som har fokus på råvarer som behandler jorden og kroppen bra samtidig som de har unik kvalitet og smak.